Beverly Hills Formula Perfect White Remineralisation 100ml - hammastahna

Tuotenro: 10BPWBHA
7,90
HINTA


Anna hymyllesi uusi elämä Beverly Hills Perfect White Remineralisation hammastahnan avulla! 

Hammastahna auttaa korjaamaan menetettyä hammaskiiltoa, vahvistaa hampaita sekä palauttaa niiden luonnollisen terveyden että kiillon.

Perfect White Remineralisation hammastahna poistaa esim. kahvin, teen ja punaviinin aiheuttamat hampaiden pinnalliset tummentumat sekä värjäymät tehokkaasti vahingoittamatta kiillettä.

Hammastahna edistää remineralisaatiota, joka on prosessi missä hampaan pinnalle ja rakenteeseen palautetaan mineraaleja, kuten kalsiumia ja fosfaattia. Hampaat koostuvat pääasiassa kovasta kudoksesta, jota kutsutaan hammaskiilloksi. Happohyökkäykset, esimerkiksi happamat ruoat ja juomat sekä bakteerien aiheuttama hampaiden reikiintyminen, voivat heikentää hammaskiiltoa ja johtaa mineraalien menetykseen. Remineralisaatio auttaa korjaamaan tätä vauriota lisäämällä hampaiden pintaan ja rakenteeseen uudelleen mineraaleja, mikä vahvistaa hammaskiiltoa ja estää täten reikiintymistä.

Aktiivihiilihammastahna, joka tarjoaa antibakteerisia etuja raikastamalla suuta  ja käyttää hydroksiapatiittia (mineraalia) korjaamaan kiillettä.

93% raaka- aineista on luonnollisia.

Sopii vegaaneille.

Sisältää mentolia raikastamaan suuta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Beverly Hills Formula, Vegaaninen suuhygienia, Suuhygienia