Mades Hair Care Radiant Blond Revitalising Silver Shampoo 250ml - hopeashampoo

Tuotenro: 2709107
15,40
HINTA


Anna hiuksillesi säihkyvää eleganssia ja häivytä ei toivotut keltaiset sävyt Mades Radiant Blond Revitalising Silver - hopeashampoon avulla. Koe täydellinen raikkaus ja hohto!

Silikoniton elvyttävä hopeashampoo.

Hiusten värin säilyttämiseksi shampoo sisältää vehnäproteiinikompleksin joka auttaa vahvistamaan hiuksia ja suojaamaan niitä värjäyksen aiheuttamilta vaurioilta. Hopeashampoon tarkoituksena on neutraloida keltaisia sävyjä vaaleissa tai harmaissa hiuksissa. Vaaleat hiukset säilyvät kauniin kiiltävinä ja hohtavina.

Vehnäproteiini toimii tehokkaana kosteuttavana aineena, joka auttaa pitämään hiukset pehmeinä ja kiiltävinä. Tämä on erityisen tärkeä ominaisuus hopeashampoolle, koska värjätyt tai vaalennetut hiukset ovat alttiina kuivumiselle ja vaurioitumiselle. Samalla vehnäproteiini auttaa vähentämään hiusten katkeilua ja vaurioita.

Silikoniton hiusshampoo on suositeltava vaihtoehto erityisesti herkälle päänahalle. Samalla shampoo on hellävarainen myös hiuksille.

Vinkki! Paras tulos saavutetaan käyttämällä hopeashampoota säännöllisesti, pari kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Jatka käyttöä ylläpitääksesi haluamaasi sävyä ja estääksesi liiallisen keltaisuuden paluun.

Tuoksun kuvaus:

111-180x180   32-180x180   timg-48-180x180

Ensituoksu: Appelsiini, Omena, Papaija

Sydäntuoksu: Omenankukka

Pohjatuoksu: Myski  

 

Tee jokaisesta hiusten heilahduksesta upea - muista myös hoitoaine!

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Mades hiustuotteet, Shampoot, HIUKSET, Shampoot