Naturally European Milk Cotton Tuoksutikut 100 ml

Tuotenro: 51992
37,00
HINTA


Naturally European Milk Cotton -huonetuoksutikut

Milk Cotton-tuoksulinjan maidon lempeä tuoksu on yhdistetty setripuun ja patsulin lämpimiin häivähdyksiin, jotta lopputulos olisi täydellinen aisteja hemmotteleva ja tyynnyttävä tuoksu.

Käyttö: Aseta tuoksutikut tuoksunesteeseen ja anna huoneen täyttyä tuulahduksella hyvää tuoksua! Tyylikäs diffuuseri antaa sinun nauttia Naturally European -suosikkituoksustasi pitkin päivää. Huonetuoksupakkaus voidaan avata ja sulkea.

Jokainen Naturally Europeanin huonetuoksu tehdään hyödyntämällä tuoksunesteen pohjana erityistä ainesosaa nimeltään Augeo Clean Multi. Augeo Clean Multi on ympäristöystävällinen, toisin kuin moni muu huonetuoksuissa käytetty raaka-aine. Augeon tuoksu on erittäin hienovarainen, joten aistit hurmaavat ainoastaan Naturally European -tuoksut, jotka on lisätty tuoksunesteeseen. Tuoksuneste myös haihtuu hitaasti, joten aistikas tuoksu kestää pidempään!

Naturally European - tuotteisiin on valittu parhaimmat raaka- aineet. Näissä on käytetty luonnollisia aineosia: eteerisiä öljyjä ja vain aitoja kasviöljyjä, ei mineraaliöljyjä tai muita haitallisia aineosia. Tuoksut tulevat ihanan pehmeinä eteeristen öljyjen ansiosta.

 

NE-milk-cotton-diffuser  NE-milk-cotton-diffuser_2   NE-milk-cotton-diffuser_1

 

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Huonetuoksut, Milk, Naturally European, Tuoksulinjat, Milk, Huonetuoksut, TUOKSUT